Stranieri

VIDEO » Marius Niculae, premiat în Grecia pentru golul cu PAOK

Articol de Viorel Crăciun  —  duminică, 06 martie 2011

Marius Niculae este foarte apreciat la Kavala. Atacantul român a reuşit al doilea său gol la formaţia greacă în week-end-ul trecut în deplasarea de la Salonic, 2-0 cu PAOK. Românul mai punctase şi în partida cu Kerkyra, din urmă cu o lună.

Fotbalistul în vîrstă de 29 de ani a primit un premiu din partea Ligii Profesioniste de fotbal din Grecia (EPAE) pentru cel mai frumos gol al etapei cu numărul 24.

"Sînt foarte mulţumit pentru că am marcat de două ori pînă acum pentru Kavala şi pentru premiul obţinut. Golul cu PAOK a fost unul greu de marcat, dar m-am concentrat şi am reuşit să înscriu, deşi aveam mulţi adversari pe care trebuia să îi depăşesc. Avem un meci greu cu Asteras Tripolis, dar trebuie să continuăm pe aceeaşi linie pentru a ne atinge obiectivul. Ne aşteaptă şase finale, vom reuşi ce ne-am propus dacă vom avea aceeaşi seriozitate", a spus Marius Niculae.

Înaintea jocului de astăzi, Kavala ocupă poziţia a 5-a în clasamentul campionatului grec, cu 35 de puncte,  dar ar putea urca, prin jocul rezultatelor, cel puţin o poziţie în urma unui succes contra celor de la Asteras Tripoli, echipă aflată pe locul 14.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.