Campionate

S-a externat, a cîştigat şi s-a reinternat! » Pacientul Pep

Pep Guardiola n-ar vrea să se opereze pînă la sfîrşitul sezonului

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Învoit trei ore de doctori, Guardiola a condus Barcelona de pe bancă la 1-0 cu Zaragoza, după care s-a întors imediat la spital



Hernia de disc nu l-a împiedicat să fie sîmbătă seară pe "Camp Nou". Chiar dacă făcuse tactica în rezerva sa din Clinica USP Dexeus, unde a fost internat joi dimineaţă, Guardiola n-a vrut să rateze meciul cu Zaragoza. Şi antrenorul catalan i-a convins pe medici să-l învoiască trei ceasuri!
Tratamentul intensiv administrat şi-a făcut efectul, iar durerile s-au atenuat, aşa că Pep a stat pe bancă. Şi nu a venit doar de decor. Cînd a fost nevoie, Pep s-a ridicat şi a mers la margine ca să dea indicaţii şi să corecteze ce nu mergea în jocul liderului. Golul lui Keita a fost de ajuns pentru un succes scurt (1-0). După joc, tehnicianul l-a trimis pe secundul Vilanova la conferinţa de presă, iar el s-a întors la spital. Începuse cursa contracronometru pentru returul de marţi cu Arsenal, din Ligă.


Seara femeilor
Preşedintele Joan Laporta le-a făcut o frumoasă surpriză femeilor socias, înaintea zilei de 8 martie. A cedat la partida cu Zaragoza 76 de locuri la loja VIP (foto), printre invitatele de onoare aflîndu-se sportive, ziariste, cîntăreţe, deputate şi fosta jucătoare de tenis Arantxa Sanchez Vicario. Nepoata celei mai vîrstnice socia, în vîrstă de 94 de ani, a primit cadou un tricou blaugrana cu numărul 8.
VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.