Liga 2

Istoria nu ţine în faţa FIFA » UTA, de 6 ori campioană, e la un pas de excludere din Liga B!

Vasiljevic a jucat 2 sezoane pentru UTA

Articol de Radu Romanescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

FIFA a solicitat penalizarea drastică a "Bătrînei Doamne", restantă cu 230.000 de euro în "Cazul Vasiljevici"

"Bătrîna Doamnă" n-a putut să zîmbească după victoria cu FC Argeş, scor 1-0. UTA fost penalizată cu 12 puncte de FRF şi, în loc să fie pe locul 4, la un punct de Petrolul, a căzut pe 13!

În vara anului trecut, FIFA soma clubul arădean îi aplica o penalizare de 20.000 de euro pentru că arădenii nu plătiseră 230.000 de euro către două cluburi din Serbia, NK Modrica şi Padisnka Skela, la care evoluase ca amator fostul fundaş al arădenilor, Nikola Vasiljevic. Acesta a ajuns la Arad în 2006 şi a primit statut de profesionist, iar cei 230.000 de euro reprezintă grila lui de formare.

Urmează excluderea!
Amenda dictată de FIFA era urmată de scăderea a 6 puncte din clasament, în caz de neplată. Cum termenul n-a fost respectat, penalizarea de 6 puncte s-a dublat. Următorul pas e excluderea din competiţiile oficiale. Totuşi, preşedintele italian Catanzaritti spune că nu-şi face probleme, anunţînd că a contestat deja decizia FIFA. "Am şi depus recurs la FIFA şi, în proporţie de 99,9%, ne vom primi punctele înapoi", susţine italianul. Datoriile vechii societăţi ale UTA, incluzînd-o aici şi pe cea pentru Vasiljevic, erau estimate la două milioane de euro.

6 titluri de campioană a cîştigat UTA Arad, cele mai multe dintre echipele din provincie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.