Liga 1

Vînaţi la pariuri

Articol de Alexandru Răducanu, Dan Bâra  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pariorii speră să dea lovitura pe spatele Ştiinţei şi au mizat în valuri pe faptul că Brăneştiul nu pierde azi în Bănie. Meciul se joacă de la ora 18:00, în direct la GSP TV şi liveVIDEO pe GSP.RO.



Ştiinţa nu va ieşi din criza rezultatelor nici cu Victoria Brăneşti cred majoritatea pariorilor. Aceştia au mizat excesiv pe egal şi pe victoria oaspeţilor, partida fiind de departe cel mai pariat eveniment al zilei. Asta a determinat toate agenţiile să scadă cota oferită pentru un succes al Brăneştiului de la 4.50 la 3.75, în timp ce cota pentru victoria oltenilor a crescut la 2.00, faţă de 1.70, cît era la începutul săptămînii trecute.

Forma slabă a alb-albaştrilor, un punct obţinut în ultimele 6 etape, problemele de lot cu care se confruntă Nicolo Napoli şi meciul bun făcut de Brăneşti cu campioana CFR au fost criteriile pe care s-au bazat pariorii.


Se tem de Crăciunescu
Şefii Universităţii n-au privit deloc cu ochi buni delegarea "centralului" Teodor Crăciunescu. Craiova s-a considerat clar defavorizată în ultimele două meciuri arbitrate de vîlcean: la Bistriţa (1-2), sezonul trecut, cînd Teo a acordat prea uşor un penalty gazdelor, şi în turul acestui campionat, cu Rapid (1-1), cînd oltenii au contestat vehement lovitura de pedeapsă acordată giuleştenilor.


3.20 e cotaţia oferită de agenţia de pariuri Bet-at-home pentru un egal diseară. Pentru "X2" cota este 1.78


"O vom bate sigur pe Brăneşti, n-am nici cea mai mică emoţie!"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Victoria e singura variantă pentru noi! Vrem să batem pentru moralul nostru, dar şi pentru fanele Craiovei, cadou de 8 martie!"
Marius Ologu, mijlocaş U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.