Campionate

Managerul lui Celtic, investigat de poliţie pentru că l-ar fi lovit pe El Hadji Diouf

Diouf si Neil Lennon s-au certat serios in timpul meciului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 martie 2011

Nici un derby între  Celtic şi Rangers fără scandaluri! Aceasta pare să fie deviza în prima divizie din Scoţia, iar meciul de miercuri seară, din Cupa Ligii, nu a ieşit din tipar. La patru zile după meci, poliţia din Glasgow a deschis o anchetă împotriva managerului lui Celtic, Neil Lennon, după ce mai mulţi suporteri au depus mărturie că ar fi văzut o altercaţie între tehnicianul "sfinţilor" şi atacantul lui Rangers, El Dadji Diouf.

Purtătorul de cuvînt al poliţiei din Glasgow a declarat pentru The Guardian: "Am primit numeroase informaţii din partea persoanelor din public conform cărora ar fi fost un incident între cei doi şi acum investigăm pe baza probelor video".

Avocatul managerului lui Celtic a negat însă că Neil Lennon l-ar fi lovit pe atacantul echipei adverse, deşi cei doi au avut un conflict în timpul meciului: "E doar o campanie împotriva antrenorului, iar fanii şi oficialii clubului sînt alături de el în această investigaţie. Cei doi au avut un conflict în timpul meciului, dar numai atît! E inacceptabil ce i se întîmplă lui Neil!"

Poliţia a dezvăluit de asemenea că a depistat un colet suspect care îi era destinat antrenorului lui Celtic, iar managerul "sfinţilor"a primit mai multe telefoane de ameninţare, astfel că securitatea în jurul tehncianului irlandez a fost sporită.

Celtic şi Rangers au jucat miercuri seară în optimile de finală ale Cupei Ligii, iar "alb-verzii" s-au impus la limită, scor 1-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.