Liga 1

Alexa: "Înfrîngerea Stelei e excelentă pentru noi, o să-şi revină greu după acest meci"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 martie 2011

Invitat în studioul Recursului Etapei, mijlocaşul lui Poli Timişoara, Dan Alexa, a comentat înfrîngerea Stelei din această seară, în meciul cu FC Braşov, spunînd că rezultatul din Ghencea este extrem de favorabil pentru echipa sa în ceea ce priveşte lupta pentru titlu.

"Nu mă aşteptam ca Braşov să se impună la o diferenţă atît de mare. Pentru echipa mea e un rezultat excelent, pentru că Stelei îi va fi greu să se remonteze după un astfel de rezultat", a spus Dan Alexa la Recursul Etapei, de la GSPTV.

Portarul Rapidului, Dănuţ Coman, i-a lăudat pe braşoveni pentru evoluţia din această seară şi a spus că "stegarii" vor face multe surprize în acest retur. "Este o surpriza doar prin prisma rezultatului, dar după cum a arătat jocul nu se putea întîmpla altfel. Braşovul joacă bine pe contraatac şi ştiu ă va face o figură foarte frumoasă în retur", a spus Coman.

Steaua a pierdut cu 0-3 meciul de pe teren propriu cu FC Braşov, cele trei goluri ale "stegarilor" fiind marcate de Cristescu, Teixeira şi Oroş. Echipa din Ghencea a terminat meciul cu un om în minus, după ce Galamaz a fost eliminat în situaţie de ultim apărător.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.