Diverse

Hagi a venit obosit şi frămîntat la lansarea cupei care-i poartă numele

Gheorghe Hagi

Articol de Gabriel Berceanu  —  luni, 07 martie 2011

Cu privirea fixată în pămînt! Aşa şi-a petrecut Gheorghe Hagi cea mai mare parte a conferinţei de presă prilejuită de lansarea ediţiei 2011 a Cupei Hagi Danone la fotbal. "Regele" a părut istovit şi preocupat, cu gîndul la problemele de la Galata. A afişat rareori un zîmbet, forţat, după care se întorcea sub carapacea unei tristeţi adînci, rozîndu-şi tot timpul buzele.

"Mă simt relaxat lîngă copii"
Hagi a citit mapele de prezentare ale evenimentului, apoi a urmărit filmul competiţiei de anul trecut, însă tot timpul părea că priveşte prin lucruri, aşteptînd o decizie care să lămurească incertitudinile. Cînd organizatorii au precizat că se va discuta doar despre Cupa Hagi Danone, nu şi despre soarta antrenorului Hagi, "Regele" s-a mai luminat. A vorbit puţin şi mult mai repede decît de obicei, mascînd grijile care îl frămîntau. Referindu-se la puştii talentaţi pe care îi întîlneşte în cadrul acestui proiect, a descris lucrurile care îi lipsesc acum: "Mă simt relaxat lîngă copii, pentru că sunt sinceri, corecţi şi dau totul".

Cu gîndul în altă parte
Cu ochii ascunşi de cearcăne adînci, Hagi a spus că se simte dator să susţină fotbalul la nivel de copii şi că, între treburile de la Academie şi meseria de antrenor, acest eveniment e "un compromis necesar". Întrebat dacă se gîndeşte să antreneze în România, Hagi a parat cu o glumă: "Dacă Danone îşi face echipă!", după care a epuizat într-o frază subiectul Galatasaray: "Sunt multe speculaţii, voi luaţi tot ce spun ei, însă la club trebuie să vorbim puţin, să vedem ce soluţii putem să găsim".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.