Handbal

Mariana Tîrcă şi Dumitru Muşi, favoriţi să preia Oltchim?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 martie 2011

Ioan Gavrilescu, preşedintele CS Oltchim, a declarat că înţelegerea cu antrenoarea daneză Anja Andersen a fost reziliată pe cale amiabilă.

"Contractul cu Anja Andersen a fost reziliat pe cale amiabilă. Din păcate, din cauza ultimelor rezultate înregistrate de Oltchim, în special cele două meciuri de săptămîna trecută, jocul din campionat cu Reşiţa şi meciul cu Itxako, Biroul Executiv al CS Oltchim şi sponsorul au hotărît să aibă o discuţie cu antrenoarea Anja Andersen. În urma acestei discuţii, Anja a înţeles şi, cu părere de rău, a fost şi ea de acord ca despărţirea să aibă un caracter amiabil, urmînd ca respectivul contract să fie reziliat cu acordul ambelor părţi. Postul este vacant, sîntem în discuţii cu doi antrenori, aşteptăm răspuns din partea lor pînă mîine. Dacă nu, începînd de mîine, echipa va fi condusă de Aurel Roşca şi Mori Duca (n.r. - antrenorii secunzi de la Oltchim). Încă nu ştim cine va veni, dar nu îi vom pune condiţii ca acesta să califice echipa în semifinalelele Ligii Campionilor", a spus Gavrilescu, potrivit mediafax.

Potrivit unor surse din cadrul clubului, viitorul antrenor al echipei Oltchim Rîmnicu Vîlcea ar putea fi Mariana Tîrcă, o altă variantă luată în calcul fiind Dumitru Muşi, fostul tehnician de la Tomis Constanţa şi de la naţionala feminină a României.

Anja Andersen a fost numită în data de 3 februarie în funcţia de antrenor al echipei Oltchim Rîmnicu Vîlcea, înlocuindu-l pe ungurul Peter Kovacs. Gruparea vîlceană a obţinut, cu Anja Andersen pe bancă, două victorii şi două înfrîngeri în grupele principale ale Ligii Campionilor: Oltchim - Buducnost scor 21-20, Itxaco - Oltchim, scor 26-25, Oltchim - Krim Ljubliana, scor 31-27 şi Oltchim - Itxaco, scor 22-25.

După patru meciuri disputate în prima grupă principală, Oltchim se clasează pe locul al treilea, cu patru puncte, fiind devansată de Itxaco (6 puncte) şi de Buducnost (4 puncte).

GSP.RO a anunţat astăzi ÎN EXCLUSIVITATE demiterea Anjei de la Oltchi. Daneza şi-a luat la revedere, unele jucătoare au pl]ns.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.