Handbal

Managerul Oltchimului, Constantin Roibu: "Am greşit, am schimbat antrenorii precum ciorapii!"

Constantin Roibu, managerul Oltchimului

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul Oltchimului, Constantin Roibu, recunoaşte că schimbările dese de antrenori nu au făcut bine echipei şi crede că greu va găsi acum un tehnician de valoare


- Domnule Roibu, cum a primit Anja Andersen vestea că a fost demisă de la Oltchim?

- Cu demnitate. E o fată civilizată, cu capul pe umeri, ne-a înţeles. Ne-am despărţit amiabil. Puteam rezilia contractul în orice moment.

- V-aţi gîndit la un înlocuitor?
- Nu şi nici nu cred că o să găsim prea curînd un antrenor. Convingerea mea e că pînă în vară nu va mai accepta să vină nimeni. Foarte puţini sînt liberi de contract dintre cei valoroşi. Şi să iei un antrenor de dragul de a pune unul nu e o soluţie. Am mai făcut astfel de experimente.

- Se tem antrenorii de Oltchim?
- Cred că da pentru că noi am greşit. Prea i-am schimbat precum ciorapii. Le e teamă că vor fi schimbaţi. O să rămînem cu Aurelian Roşca pînă în vară şi apoi vom vedea ce e de făcut.


"Nu vom lua nici o măsură, deocamdată, împotriva fetelor. Şi ele sînt bulversate de rezultat, de schimbările dese, nu cred că ar fi o soluţie acum"


- Mai credeţi în calificare?
- Sincer? Nu! La Podgorica foarte greu se cîştigă, ele îşi vor juca şansa. Fetele mi-au promis că vor face tot posibilul să se califice. Am stat de vorbă cu ele, le-am explicat situaţia, dar nu mai cred nimic.


Favoritul? Karl Erik Bohn!
Oltchim Rm. Vîlcea a tratat deja cu selecţionerul României, Radu Voina, dar s-a lovit de refuzul categoric al tehnicianului care a obţinut cele mai bune rezultate din istoria grupării vîlcene. Din ţară, puţin piste viabile au mai rămas. Vlad Caba, ofertat înainte de aducerea Anjei Andersen, a refuzat, iar Mariana Tîrcă nu este dorită de oficialii vîlceni. O eventuală pistă ar veni tot din străinătate. Oltchim se pare că doreşte să-l aducă pe bancă pe norvegianul Karl Erik Bohn. Fostul tehnician de la Larvik a fost de curînd dat afară, reproşîndu-i-se faptul că a participat la negocierile iubitei sale, pivotul Heidi Loke, cu Gyor, în condiţiile în care ambii apărau interesele Larvikului. Oltchim tratase cu Karl Erik Bohn şi înainte de aducerea Anjei Andersen.


"Anja Andersen trebuia lăsată să antreneze, să-şi rupă gîtul pînă la capăt. Cine ar accepta acum să preia echipa?"
Radu Voina, selecţioner România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.