EURO 2012

FRF va înştiinţa Fiorentina că ”Briliantul” e pe listă pentru meciul cu Bosnia » Telegramă pentru Mutu

Articol de Radu Oprişan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Faxul nu înseamnă convocare sigură. Dar Lucescu e obligat să îl trimită, altfel nu îl poate chema în cazul în care Mutu confirmă forma bună şi selecţionerul hotărăşte să apeleze la el



"În cazul în care Mutu joacă la fel de bine şi în meciul următor din Serie A, Răzvan îl va chema pentru meciul cu Bosnia", a dezvăluit o sursă federală. Lucescu pare să ia în calcul revenirea vedetei la partida de la Zenica, din 26 martie, dacă Adrian demonstrează că prestaţia bună şi cele două goluri reuşite împotriva Catanei nu au fost doar un foc de paie.

Mutu mai are la dispoziţie două meciuri pentru a-l convinge pe selecţioner, cu Chievo la Verona, duminică, partidă transmisă de la ora 16:00 pe Digi Sport Plus, şi cu Roma, la Firenze. Însă FRF va trimite telegrama către Fiorentina, dar asta nu înseamnă automat convocare. Faxurile trebuiesc expediate pînă pe 11 martie, iar Mutu nu joacă nici un meci între timp. Dacă îl convinge pe Lucescu după această dată, fără ca telegrama să fie deja dată, italienii pot refuza, legal, să-i permită lui Mutu să vină la lot.


Forţat de Stancu
Ce l-a determinat pe Lucescu să se reorienteze către Mutu, pe care nu l-a mai chemat după 0-5 cu Serbia, de pe 10 octombrie 2009? Forma proastă prin care trece Bogdan Stancu, pe care îl vedea înlocuitorul perfect pentru "Briliant". Şi celelalte probleme de lot: Marica fără meciuri în picioare, Daniel Niculae încă nerefăcut după accidentare.


Ce stranieri vor primi telegrame pentru Bosnia
Tamaş, Chivu, Raţ, Şt. Radu, Săpunaru, Florescu, Ropotan, Mutu, Marica, D. Niculae, B. Stancu, Deac

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.