Campionate

"Bătrîna Domană" îi pregăteşte plecarea lui Del Neri » Nedved se face antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 martie 2011

Deşi oficialii de pe Delle Alpi au declarat că Luigi del Neri este în continuare susţinut, chiar şi după înfrîngerea în derby-ul cu AC Milan (scor 0-1), presa din Peninsulă anunţă că tehnicianul italian ar putea pleca de pe banca tehnică a Bătrînei Domane dacă nu cîştigă în etapa viitoare, deplasarea de la Cesena.

Gazzetta dello Sport scrie că Luigi del Neri nu are mai are decît o şansă şi e obligat să cîştige în meciul viitor, altfel va spune «la revedere» echipei. În cazul în care italianul va fi demis, Juventus îl pregăteşte pe Pavel Nedved pentru banca tehnică, fostul internaţional ceh fiind acum membru al consiliului de administraţie.

Un lucru este singur însă, Del Neri nu va continua şi în sezonul viitor, chiar dacă reuşeşte să-şi păstreze funcţia pînă la finalul acestui campionat. Pe lista posibililor înlocuitori se află şi Claudio Gentile, care a fost aproape să preia banca tehnică a fostei campioane şi în sezonul trecut, pentru a-l înlocui pe Ciro Ferrara.

De asmenea, pe această listă se mai regăsesc Gian Piero Gasperini, Antonio Conte şi André Villas Boas, actualul antrenor al lui FC Porto. Juventini îl au în vederi şi pe Fabio Capello, dar şansele ca acesta să preia banca tehnică a "Bătrînei Doamne" sînt destul de mici, din cauza angajamentului la naţionala Angliei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.