Liga Campionilor

Şahtior-Roma a avut 5,2 puncte de rating, în timp ce Arsenal-Barca 4,8

AS ROMA - CFR CLUJ, 1-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 martie 2011

Succesul reuşit aseară de Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ,  3-0 cu Roma (), a fost urmărit la peste 592.000 de televizoare din ţară. În ciuda faptului că era vorba de doi români care participau la disputa pentru sferturile Ligii Campionilor, foarte mulţi şi-ar fi dorit să urmărească Barcelona - Arsenal, 3-1 (vezi aici rezumatul), celălalt meci al serii în UCL.

Pe siteul GSP.ro s-a declanşat un duel al mesajelor postate de susţinătorii celor două dispute. Fanii meciului din Spania au afirmat că TVR a luat acum o decizie proastă, prin transmiterea partidei din Ucraina, după ce în tur, pe 16 februarie, a ales Arsenal - Barcelona, 2-1.

Cifrele le dau însă dreptate mai degrabă celor care şi-au dorit să vadă jocul de aseară. Pe segmentul all urban, Şahtior-Roma a avut 5,2 rating, în timp ce Arsenal - Barcelona, meciul tur dintre cele două formaţii, a obţinit 4,8 puncte de rating, ceea ce înseamnă cam 546.000 de televizoare.

Un element de luat în seamă este însă faptul că aseară s-au disputat manşele eliminatorii, Şahtior şi Barcelona fiind echipele care merg mai departe, în timp ce jocurile de la jumătatea lunii trecute nu erau decisive.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.