Handbal

Radu Voina înaintea primului meci la Oltchim: "Mergem la război!"

Articol de Mirela Neag  —  joi, 10 martie 2011

Radu Voina, care a condus miercuri dimineaţă primul antrenament al Oltchimului, a ajuns cu echipa la Cluj, acolo unde azi, de la ora 17:30, va juca în avans meciul din Liga Naţională. Deşi Oltchimul este lider în campionatul intern, partida de la Cluj, cu Universitatea Jolidon (locul doi), nu este una de neglijat.

Toată lumea e însă cu gîndul la meciul de duminică, de la Podgorica, acolo unde Vîlcea are nevoie cel puţin de un punct pentru a rămîne în cărţi la calificare în semifinalele Ligii Campionilor. "La Podgorica mergem la luptă. Vom forma un comando. Mergem conştienţi că putem muri sau că putem să ne întoarcem victorioşi. A treia variantă nu există", a declarat Voina. "Mizez pe dorinţa şi ambiţia fetelor, chiar dacă am găsit o echipă puţin debusolată şi temătoare".

Voina & comp. vor pleca după meci la Oradea, unde vor înnopta pentru ca vineri dimineaţă să se deplaseze cu autocarul la Budapesta, de unde vor urca în avionul care îi va duce la Podgorica. Penultimul meci din grupa principală a Ligii Campionilor este programat duminică, la ora 20:30 (în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe www.gsp.ro)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.