Campionate

Magath a lipsit de la antrenamentul lui Schalke, fără să dea vreo explicaţie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 martie 2011

Felix Magath le dă mari bătăi de cap şefilor de la Schalke 04. Conform L'Equipe, tehnicianul a lipsit de la antrenamentul din această dimineaţă al echipei, fără să ofere vreo explicaţie. Antrenorul a fost apărat însă de unul din secunzi, care a spus că Magath se va explica şefilor în zilele viitoare.

Acest nou incident vine la numai cîteva ore după ce echipa din Gelsenkirchen a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, eliminînd-o pe Valencia în dublă manşă, 1-1 în deplasare şi 3-1 pe teren propriu.

În ciuda performanţei din cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa, Magath are şanse mici să rămînă din vară la Shalke, iar presa din Germania a anunţat deja că tehnicianul va fi schimbat la finalul acestui sezon.

Decizia şefilor vine din cauza rezultatelor foarte slabe din campionatul intern. Deşi echipa a pornit ca una din marile favorite la cîştigarea titlului în Bundesliga, Schalke e pe locul 10 în clasament, cu nouă etape înainte de finalul sezonului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.