Handbal

Gavrilescu: "Dacă rămînea Anja Andersen, Oltchim pierdea cu 10 goluri la Cluj!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 martie 2011

Preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, o acuză pe daneză că a distrus echipa, dar speră că fetele se vor mobiliza şi se vor întoarce cu victoria de la Podgorica.

Oltchim Rm. Vîlcea nu a cîştigat joi seara la Cluj! După 54 de victorii consecutive, după doi ani în care nimeni nu le-a stat în cale "galacticelor", U Jolidon Cluj a ţinut piept campioanei României, meciul terminîndu-se egal, 31-31! A fost primul meci al lui Radu Voina pe banca Oltchimului după revenirea acestuia la Vîlcea, după o lună în care daneza Anja Andersen a pregătit vicecampioana Europei. Preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, spune că rezultatul de egalitate de la Cluj nu e întîmplător în contextul mişcărilor făcute la echipă în ultimul timp.

"Oltchim e o echipă debusolată, care şi-a pierdut din prospeţime. Am observat încă o dată că fetele nu mai sînt pregătite fizic. Se vede că s-au antrenat de două-trei ori pe săptămînă", a spus Gavrilescu. Şeful de la Oltchim e tranşant. "Eu cred că dacă Anja ar fi rămas la Oltchim, echipa ar fi pierdut la zece goluri diferenţă la Cluj!".

Gavrilescu spune că Radu Voina nu a avut timp să schimbe nimic la echipă. "Le-a pus pe jucătoare să evolueze pe posturile lor, nu a mai făcut experienţe, dar chiar şi aşa începutul a fost greu. Fetele parcă şi-au pierdut încrederea. S-a dovedit încă o dată că Ionela Stanca nu e o jucătoare pe care să o ţii în afara lotului", a adăugat Gavrilescu.

În ciuda semieşecului, Gavrilescu rămîne optimist în privinţa rezultatului de duminică, de la Podgorica, în Liga Campionilor. "Sper în mobilizarea fetelor, realizează şi ele că e ultima şansă. Oltchim are nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate, dar pentru asta ar trebui să facă cel mai bun meci din actualul sezon", a încheiat Gavrilescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.