Handbal

Peter Kovacs: "Conducerea este principala vinovată pentru situaţia de la Oltchim"

Articol de Istvan Deak  —  vineri, 11 martie 2011

Fostul antrenor al formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, ungurul Peter Kovacs, a lansat un atac dur la adresa conducerii campioanei României la handbal, pe care o acuză de situaţia neplăcută în care se află clubul.

“Principalii vinovaţi pentru situaţia de la Olchim sînt conducătorii clubului. Ei sînt atacaţi permanent că se cheltuiesc sume uriaşe pentru această echipă de handbal. Presiunea este mare pe umerii lor. Dacă nu sînt rezultate, echipa ar putea dispărea de pe harta handbalului european. Oltchim este o firmă de stat, care se află în pragul privatizării, cît timp sînt rezultate, lumea îşi ţine gura, dacă nu sînt rezultate, începe nebunia”, spune Kovacs, într-un interviu acordat în presa maghiară.

Atac la jucătoare!
Antrenorul maghiar consideră că niciun antrenor nu va rezista pe termen lung la Vâlcea. “Jucătoarele de la Oltchim nu au susţinut niciodată nici un antrenor. Ele au impresia că noi sîntem nişte şosete de care se debarasează cînd au chef. La Vâlcea situaţia se schimbă de la o zi la alta. În orice moment poate izbucni scandalul. Există deja o tradiţie a antrenorilor daţi afară de jucătoare la Oltchim. Asta le-a dat o forţă extraordinară. În astfel de condiţii niciun antrenor nu poate rezista. Dacă şi pe Radu Voina, care a fost un mieluşel cu ele şi le-a vorbit mereu frumos şi le-a lăudat permanent, au reuşit să îl dea afară. El a fugit de la Oltchim, n-a mai vrut să audă de echipa asta”, a declarat Kovacs.


Mesaj pentru Szucs: „Pleacă din România”
Antrenorul maghiar o sfătuieşte pe conaţionala sa, Gabriela Szucs, să părăsească cît mai repede campioana României. “Viitorul Oltchimului nu sună prea bine, de aceea o sfătuiesc pe Gabi Szucs să plece de la Vâlcea. Ea trebuie să îşi pună întrebarea dacă la 26 de ani merită să continue într-un astfel de climat. Ea are un caracter curat, este un om deschis şi echilibrat, nu ştiu ce caută la o astfel de echipă”,  a încheiat Kovacs.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.