Handbal

Radu Voina, înainte de Buducnost: "Sperăm să nu luăm bătaie, minuni s-au mai văzut"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 martie 2011

Tehnicianul campioanei României, Radu Voina, crede că Oltchim poate părăsi neînvinsă terenul echipei Buducnost Podgorica,  acolo unde vîlcencele joacă cel mai important meci al sezonului.

"Nu mai contează cum am găsit echipa, ce a fost înainte, ci doar ce va fi de acum încolo. Fetele sînt afectate, să nu credeţi că schimbarea unui antrenor nu lasă urme în rîndul lor. Totul e prea recent, rana este prea proaspătă şi cu siguranţă sînt afectate.

Important este că sîntem aici, că ne-am antrenat. Sperăm să nu luăm bătaie. Din păcate la noi mai lipsesc ceva jucătoare, unele care vin după accidentări. Vor fi 5.000 de suporteri care o vor susţine frenetic pe Buducnost, care îşi joacă şansa.

Vom încerca imposibilul, va fi extrem, extrem de greu. Speranţa moare ultima, nu există echipă invincibilă, orice echipă din lume mai face cîte un pas greşit. Minuni s-au mai văzut, dar totul depinde de fete", a spus Radu Voina pentru DigiSport.

Partida Buducnost - Oltchim se joacă în aceast seară, cu începere de la ora 20:30, urmînd a fi televizată de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.