Handbal

Radu Voina după eşecul cu Buducnost: "Am fost penibili!"

Articol de Marian Ursescu  —  luni, 14 martie 2011

Tehnicianul Oltchimului face radiografia meciului cu Buducnost, cea mai ruşinoasă înfrîngere a campioanei României din ultimii 15 ani  VEZI REZUMATUL PARTIDEI! CITEŞTE AICI CRONICA PARTIDEI!


Oltchim Rm. Vîlcea a pierdut cu 21-32 meciul decisiv disputat duminică seara la Podgorica cu campioana Muntenegrului, Buducnost. Ceea ce ar fi trebuit să fie meciul revenirii în Europa a însemnat de fapt un fiasco total. Vîlcencele şi-au continuat evoluţiile foarte slabe din ultimul timp şi au încheiat meciul în genunchi. Schimbarea antrenoarei Anja Andersen cu Radu Voina nu a adus plusul de exuberanţă aşteptat şi Oltchim, finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor, a fost eliminată încă înainte de a ajunge în semifinale.



Antrenorul Radu Voina nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. "Am fost penibili în multe momente. Se ştia că meciul va fi greu, dar pe fondul unei inexistenţe a Oltchimului, gazdele au avut o misiune uşoară", a spus Voina. "Mă aşteptam cînd am acceptat să preiau echipa în acest moment greu să le găsesc pe fete în impas, dar e peste puterile mele să înţeleg ceea ce s-a întîmplat. Uitîndu-mă la meci, parcă unele fete nici nu au vrut, dar nici nu au putut!".

Copleşite de miza meciului
Radu Voina crede că Oltchim a pierdut calificarea în meciurile de pînă acum, înfrîngerile cu Itxako costîndu-ne scump. "Miza meciului cu Buducnost le-a copleşit pe fete. Unele jucătoare s-au speriat foarte tare şi în teren nu au mai făcut nimic. Calificarea nu s-a pierdut însă cu Buducnost, ci pînă acum. Oltchim nu ar fi trebuit să ajungă în situaţia de a juca un meci decisiv în deplasare, pe terenul uneia dintre cele mai în formă echipe din Europa", a subliniat Voina.

Tehnicianul se aştepta însă la o înfrîngere, deşi s-a amăgit la un moment dat că poate duce Oltchimul în semifinale. "Nu-i de mirare că am pierdut la o astfel de diferenţă! N-am existat pe teren, am ratat enorm din situaţii clare. Toate astea însă pentru că sportul nu te iartă. Dacă nu te antrenezi nu poţi. Asta e situaţia!", a încheiat Voina.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.