Handbal

În loc de analiză video, Anja le punea pe jucătoare la Tom&Jerry

Articol de Marian Ursescu  —  luni, 14 martie 2011

Daneza Anja Andersen nu a făcut înaintea nici unei partide de Liga Campionilor analiza video a adversarelor. În schimb, Neagu, Manea şi compania se strîngeau în sala de şedinţe ca să se uite la desene animate


După plecarea Anjei Andersen de la Oltchim, nu trece nici o zi fără să apară noi dezvăluiri despre metodele de pregătire ale danezei la campioana României.

Antrenamentul la săniuş înaintea partidei cu Itxako Estella, jocul de-a baba oarba ca să-şi găseşti farfuria de mîncare şi să ghiceşti ce înghiţi în sala de mese au rămas în urmă. Nici măcar respiraţia cu capul aşezat pe burta coechipierei, ca să respiri în acelaşi timp şi în acest fel să-ţi cunoşti prietena de lîngă tine nu mai frapează!

Mai nou, a ieşit la iveală ce făceau "galacticele" în sala video! Anja Andersen nu şi-a "spionat" niciodată adversarii. Fetele nu au urmărit partide cu Buducnost Podgorica, Itxako Estella sau Krim Ljubljana, adversarii din grupă. În schimb, aveau în cantonament program video. "Ne chema în sala de analiză video ca să ne uităm la desene anumate cu Tom & Jerry", a dezvăluit una dintre handbaliste. "Stăteam ca proastele şi parcă rîdeam la comandă. La Podgorica am jucat baba oarba. Am avut rolul motanului Tom în episoadele cînd dă şoricelul Jerry cu el de pămînt", au făcut haz de necaz handbalistele.

"Asta este, ne asumăm vina de a aduce la echipă o antrenoare care nu a fost înţeleasă de nimeni. Am jucat prea mult cu zîmbetul pe buze! Oltchim e o echipă nepregătită, fetele nu mai pot sta în picioare!", a declarat şi preşedintele Ioan Gavrilescu.

Fostul mare jucător al "naţionalei" României, Ştefan Birtalan, înfierează şi el metodele danezei. "Nu pot spune decît că era nebună. Aşa ceva nu am auzit în viaţa mea. A distrus o echipă ca Oltchim în doar o lună. Conducătorii de la Oltchim ar trebui să-şi aleagă antrenorii mai atent. Pe ungurul Kovacs l-au dat prea uşor afaraă, în condiţiile în care omul îşi realizase obiectivul. Şi pentru ce? Ca să aducă o antrenoare care să le pună să se uite la desene animate!", a încheiat Birtalan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.