Campionate

Real acuză Barça de dopaj. Catalanii îi acţionează în instanţă pe madrileni

Articol de Viorel Crăciun   —  luni, 14 martie 2011

Real Madrid îi suspectează pe rivalii de la Barcelona că încalcă regulamentul competiţional. Astfel, clubul din capitala Spaniei va cere Federaţiei de Fotbal efectuarea unor controale antidoping, motivînd că actualele testări sînt unele superficiale.



Madrilenii doresc curăţarea Ligii spaniole de astfel de practici. Real nu înţelege care a fost rolul lui Eufemiano Fuentes la Valencia în perioada în care "liliecii" au cîştigat două campionate şi totodată de ce la Barcelona lucrează medici cu o "reputaţie îndoielnică".



Totodată, formaţia lui Jose Mourinho va depune tot la Federaţie o plîngere împotriva arbitrajelor care au dezavantajat direct sau indirect vicecampioana Spaniei.



Ca răspuns, clubul catalan a emis un comunicat prin care "îşi exprimă public indignarea faţă de acuzele referitoare la practicile de doping şi doreşte în acelaşi timp să dezaprobe astfel de atitudini care nu au nimic în comun şi care afectează imaginea unei competiţii sportive".



De aemenea, Barcelona a anunţat că va lua măsurile legale pentru a apăra onoarea clubului, a staff-ului tehnic, a jucătorilor şi a medicilor echipei, obiectiv pentru care este dispusă să meargă pînă în pînzele albe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.