Liga 1

Găman şi Bărboianu sînt acuzaţi de un fost coleg de trădare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 martie 2011

Ajunşi în curtea rivalei Universităţii, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au intrat în gura unui fost coleg de la Craiova, care îi acuză că au trădat culorile echipei şi încrederea suporterilor. Mădălin Ciucă, fundaşul de 28 de ani al Universităţii, a spus că fanii au tot dreptul să fie supăraţi.

" Au plecat din cantonament şi nu ştiu dacă au procedat corect. Probabil au avut motivele lor. Cu siguranţă au trădat încrederea suporterilor. Vorbesc cu lumea pe stradă, oamenii sunt dezamăgiţi de ceea ce s-a întâmplat", a spus Ciucă pentru editie.ro.

Jucătorul s-a referit şi la posibilul transfer al fraţilor Costea în Ştefan cel Mare, declarînd că cei doi atacanţi nu ar trăda niciodată încrederea suporterilor şi a coechipierilor şi nu ar accepta niciodată să meargă la Dinamo.

"Am văzut că se vorbea şi de alţi jucători ai Craiovei pe care îi vrea Dinamo. Era vorba despre fraţii Costea la un moment dat. Eu sunt prieten foarte bun cu ei şi ştiu că nu ar merge niciodată la Dinamo" , a mai spus Mădălin Ciucă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.