Campionate

Zapata răspunde criticilor: "Îmi voi arăta adevărata valoare în meciul cu Fenerbahce"

Foto: Sporzin.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 martie 2011

Robinson Zapata nu trece prin cea mai bună perioadă în Turcia. Unul dintre cei mai criticaţi jucători din ultimele săptămîni, Zapata anunţă că va face un meci mare în derby-ul cu Fenerbahce.

"Sînt foarte încrezător în mine. Vineri seară toată lumea îmi va vedea adevărata valoare", a spus Zapata în presa din Turcia.

"Sînt în procesul de adaptare"
Modest în evoluţii de cînd a debutat la gruparea Cim Bom, Zapata spune că nu s-a adaptat încă în totalitate la noua echipă.

"Nu am primit degeaba premiul pentru cel mai bun portar din România. Sînt încă în procesul de adaptare la Galatasaray. Sînt obişnuit să joc în meciuri cu o aşa intensitate. În Columbia presiunea este foarte mare şi în România am jucat în multe derby-uri", a declarat goalkeeper-ul.

Adus de Hagi în iarnă
Gică Hagi a insistat să-l aducă la Galata pe portarul columbian, care îşi reziliase contractul cu gruparea din Ghencea. După ce a negociat cu mai multe echipe, Zapata a ajuns într-un final în Turcia. Totuşi, evoluţiile sale au fost modeste, fiind criticat în dese rînduri de presă.

Galatasaray - Fenerbahce se va juca mîine seară, cu începere de la ora 21:00, partida urmînd a fi în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.