Liga 1

Cîrţu rîde iar de Tănase: "Nici n-a simţit că nu mai are banderola!" :)

Cristi Tănase

Articol de Costin Mihai  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul roş-albaştrilor crede că s-a greşit atunci cînd Dodel a fost numit căpitanul echipei



Sorin Cîrţu a povestit ieri cum a trecut Criti Tănase peste "şocul" de a rămîne fără banderola de căpitan al Stelei. "Şi atunci cînd i s-a dat banderola, ea nu a avut un impact aşa de mare asupra lui. Aşa a fost şi acum, cînd i s-a luat. Nici nu cred că a simţit!", a spus Sorinaccio amuzat.


Ilie Dumitrescu l-a văzut lider
Cel care a decis ca Tănase să poarte banderola de căpitan al Stelei a fost Ilie Dumitrescu, anul trecut. "Am decis să-l fac căpitan pe Tănase pentru că e în primii trei jucători ai României. Am vrut astfel să-l responsabilizez şi la antrenamente!", şi-a motivat Ilie decizia. Ieri, Cîrţu a replicat: "Poate a fost o decizie grăbită atunci cînd Cristi a fost făcut căpitan. Asta nu înseamnă că, pe viitor, cînd acesta se va mai maturiza, nu va putea să îndeplinească acest rol!".

Nu e pentru prima dată cînd Sorinaccio rîde de decarul stelist. În urmă cu o săptămînă, într-un interviu în Gazeta Sporturilor, antrenorul de 55 de ani a povestit cum l-a pedepsit pe Tănase după un meci: "I-am dat vreo cîteva palme pentru că nu m-a ascultat cînd i-am spus că pe respingere niciodată nu se face preluare. Noi am pierdut meciul din cauza acelei erori. Cînd am fost numit la Steaua, primul lucru care l-am întrebat pe Cristi a fost ce face atunci cînd e pe respingere şi are mingea. Acum a ştiut: ««Nea Sorine, niciodată nu mai fac preluare!»»".


1,8 milioane de euro i-a plătit Steaua lui FC Argeş pentru 50% din Cristi Tănase în vara lui 2009

21 de meciuri în toate competiţiile a purtat Tănase banderola de căpitan al Stelei

8 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrîngeri a obţinut Steaua cu Tănase titular

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.