Handbal

Oltchim joacă la Ljubljana doar pentru palmares » Fără obiectiv

Patricia Vizitiu s-a luptat pentru fiecare minge în meciul cu Krim, de la Vîlcea foto: Raed Krishan

Articol de Marian Ursescu  —  vineri, 18 martie 2011

Oltchim joacă sîmbătă, la Ljubljana, un meci doar pentru palmares. Vîlcencele nu mai au nici o şansă la calificarea în semifinale



Campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea, joacă după mult timp un meci fără miză în Liga Campionilor. Ratarea obiectivului din acest sezon a inflamat spiritele la Vîlcea. Jucătoarele îşi simt ameninţate posturile din vară, mai ales că antrenorul Radu Voina a anunţat că vrea să remanieze total lotul. Tehnicianul a ales să lase acasă cîteva din titularele obişnuite pentru meciul de la Ljubljana. "Dacă tot nu mai avem şanse la calificare, trebuie să le dăm şi fetelor care au jucat mai puţin posibilitatea să evolueze acum", a spus Voina. Astfel, tehnicianul le-a lăsat acasă pe Steluţa Luca, Valeria Beşe, Adriana Nechita, Clara Vădeineanu, Tereza Pîslaru, Roxana Han şi Iulia Curea.

"Toate fetele fac parte din lotul Oltchimului. Trebuie să arate că merită acest lucru. Unele nu au făcut-o pînă acum", a spus Voina.
Krim şi Oltchim joacă sîmbătă doar pentru evitarea ultimului loc în clasament. Vîlcencele pot termina pe poziţia a treia în grupă doar dacă vor cîştiga, vor obţine un punct sau vor pierde la maximum trei goluri diferenţă. În tur, la Rm. Vîlcea, Oltchim a cîştigat cu 31-27.
Vîlcencele au plecat în această dimineaţă la Ljubljana şi se vor întoarce în ţară duminică seara.


Nechita are entorsă
Din jucătoarele lăsate acasă de Voina, Cristina Neagu şi Adriana Nechita sînt accidentate. Cristina mai are de stat încă două săptămîni după problemele la umărul drept, în timp ce Nechita a suferit o entorsă la degetul mare de la piciorul drept în meciul de la Podgorica, cu Buducnost. "În minutul 3 mi-am sucit degetul. Am încercat să mai joc, dar am dureri mari. Doctorii mi-au recomandat două săptămîni de pauză", a declarat Nechita.


Lotul Oltchimului pentru Ljubljana
Tolnai, Smedescu - portari
Elisei, Managarova, Farcău - extreme
Ţăcălie, Szucs, Pidpalova, Ozel, Fiera, Vizitiu, Geiger - linia de 9 metri
Manea, Stanca - pivoţi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.