Nationala

"Briliantul" vizitează astăzi un puşti la spital » Generosul Mutu

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Briliantul" îl va vizita azi, la spitalul Careggi din Firenze, pe un tînăr licean român care, după ce şi-a revenit dintr-o comă de o lună, s-a interesat prima dată de situaţia atacantului florentin



Mutu a intrat iarăşi în mijlocul unei poveşti tulburătoare. De această dată însă, el nu e personajul negativ al întîmplării şi nici actorul principal! Ci numai subiect colateral într-o scenă care a impresionat toată regiunea Toscanei. Andrei, un licean român în vîrstă de 17 ani, trezit după aproape o lună de comă în spitalul Careggi din Firenze, a rostit numele lui Mutu imediat ce s-a întors la viaţă, interesîndu-se ce mai face "Briliantul"!

Victima unui anevrism cerebral
Pe 23 februarie, băiatul, jucător în liga a 7-a la Monsummano, a leşinat din senin, acasă, fiind transportat de urgenţă la spital, cu un elicopter. I s-a depistat un anevrism cerebral şi a trecut imediat prin două intervenţii chirurgicale. A intrat însă în comă, din care şi-a revenit abia în urmă cu două zile. Între timp însă, medicul care-l operase, Nicola Roccella, a murit, la 39 de ani, din cauza unui infarct!

Auzind istoria, Mutu i-a promis lui Andrei că-l va vizita azi la Careggi spre a-i face o surpriză plăcută conaţionalului său, înainte de partida cu Roma din Serie A şi de reîntoarcerea după 17 luni la echipa naţională, unde a fost convocat pentru "dubla" Bosnia/Luxemburg.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.