Liga 1

Stadionul din Gruia a fost aproape gol » Clujenii nu au venit să-şi încurajeze favoriţii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 martie 2011

CFR Cluj a reuşit să cîştige astăzi cu 2-0 partida contînd pentru etapa a 22-a, cu Sportul Studenţesc. Golurile au fost înscrise de Bastos şi Mureşan, reuşitele acestora aducîndu-le ardelenilor prima victorie într-un meci oficial din 2011. Cu toate că echipa din Gruia anunţa că va oferi gratuit 2000 de bilete pentru elevi, tribunele au fost aproape goale. Doar cîteva sute de spectatori au îndrăznit să înfrunte frigul, la ora începerii meciului înregistrîndu-se aproximativ cinci grade Celsius.

Preţurile tichetelor pentru disputa cu "studenţii" antrenaţi de  Florin Tene nu au fost deloc scumpe, 5 lei costînd cel mai ieftin bilet din Gruia. Egalul cu Astra (1-1) şi înfrîngerea din ultimul meci de "acasă", 1-2 cu Timişoara, coroborate cu poziţia a 8-a în clasamentul Ligii 1, i-a făcut pe spectatori să rămînă acasă în această după-amiază.

Următorea partidă de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" va fi cu Rapid şi se aşteaptă ca disputa dintre cele două echipe feroviare să se joace cu tribunele pline.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.