Liga 1

Pe lîngă cel cu Dacia Chişinău, Steaua a vrut să joace un amical şi cu Craiova, dar oltenii au refuzat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 martie 2011

Steliştii vor juca sîmbăta viitoare, la Chişinău, cu Dacia, dar şi-au dorit încă o partidă de pregătire, contra Universităţii Craiova. Au negociat cu oltenii şi amicalul a picat, deoarece nu s-au pus de acord în privinţa zilei de disputare. Ştiinţa ar fi vrut ca jocul să aibă loc în weekend, cînd Steaua se află în Moldova, iar roş-albaştrii au propus ziua de joi, 24 martie, pe care au refuzat-o oltenii, care au liber pînă miercuri şi de aceea au considerat că n-ar fi pregătiţi pentru un amical.

La Chişinău se vînd deja bilete
Moldovenii le aşteaptă pe Steaua şi pe Poli Timişoara. La Chişinău se vînd deja bilete pentru amicalele pe care ele le vor susţine pe 26 martie, respectiv 27 martie. Roş-albaştrii o vor întîlni pe Dacia Chişinău, iar bănăţenii, pe Zimbru. Preţurile sînt între 12 lei şi 50 de lei. În weekendul următor excursiei în Moldova, Steaua şi Timişoara se duelează în Liga 1, pe terenul violeţilor.


inbox
- Maicon şi Iliev vor debuta la Steaua în amicalul cu Dacia, de sîmbătă. Cîrţu a plănuit deja folosirea lor: "Vor fi integraţi treptat şi trebuie să profităm de acest amical, ca să-i utilizăm".
- Bicfalvi s-a accidentat sîmbătă. El n-a mai revenit de la vestiare, după pauza meciului cu Vaslui, din cauza unei tăieturi de la picior.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.