Liga 1

VIDEO Deşi Gardoş şi Geraldo au fost foarte disciplinaţi cu Vaslui, singura lor imprudenţă i-a costat scump » Un fault, un gol :)

Geraldo şi Gardoş privesc disperaţi cum mingea zboară spre plasa lui Tătăruşanu Foto: Alex Nicodim

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cuplul de fundaşi centrali stelişti format din Gardoş şi Geraldo au făcut împreună un singur fault în meciul cu Vaslui: cel din care Adailton a marcat în minutul 80



Steaua continuă să primească goluri din faze fixe. Trupa din Ghencea este prima în topul echipelor din Liga întîi care încasează goluri din asemenea situaţii. Roş-albaştrii au primit 17 goluri din totalul de 20 din acest sezon în urma unor faze fixe, asta însemnînd un procentaj de 85%!

Sîmbătă seară, cei din Ghencea au mai bătut un record incredibil. Reuşita lui Adailton a venit la singurul fault făcut de stoperii stelişti Gardoş şi Geraldo în întregul meci!

Fundaşul central portughez a fost cel care l-a agăţat pe Lucian Sînmărtean la 18 metri, iar imprudenţa sa a fost imediat taxată de veteranul brazilian Adailton, care a trimis în vinclu din lovitura liberă ce a rezultat. La finalul meciului, Sorin Cîrţu era supărat pe greşeala jucătorilor săi: "Am evitat cît se poate de mult fazele fixe din partea dreaptă, pentru că ştiam că Adailton e un specialist. Păcat de acea nesincronizare din final! De ceea ce mi-a fost frică nu am scăpat."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.