Liga 1

Craiova a făcut doar 1-1 cu Astra şi a ajuns la minus 11 la adevăr » O durere alb-albastră!

Articol de Marian Lazăr  —  luni, 21 martie 2011

Universitatea a bifat aseară al patrulea meci fără victorie în 2011 şi al nouălea consecutiv în acest campionat



O etapă perfectă pentru Craiova, în care contracandidatele la evitarea retrogradării pierduseră pe linie, s-a transformat într-un fiasco chiar la capătul propriilor 90 de minute. Universitatea n-a realizat că a întîlnit aseară o echipă neînvinsă în 2011 şi a jucat la fel de prost ca şi în precedentele meciuri.

N-a fost de ajuns nici cadoul oferit de ploieşteni la golul lui Subotici, din minutul 6. Marius Croitoru a avut o intervenţie de gîgă în propriul careu, după care Lucian Goian a căzut în fund şi i-a oferit pe tavă atacantului bosniaco-elveţian primul gol în tricoul Craiovei. Din acel moment, Astra a preluat conducerea jocului, însă Silviu Lung junior l-a blocat pe Miranda (8), după care a evitat în ultimul moment să încaseze un gol de la 40 de metri (15).

A rămas 1-0 şi la pauză doar pentru că norocul a ocrotit-o pe Ştiinţa la faza în care Budescu a centrat şi acelaşi Lung jr. a respins în transversală (34). S-a jucat în careul Craiovei şi în partea a doua, iar ceea ce era inevitabil s-a întîmplat în minutul 70: şutul lui Măţel a fost deviat şi l-a păcălit pe portarul Universităţii. S-a terminat 1-1, Craiova mai iroseşte două puncte la "adevăr", ajunge la minus 11 şi va avea în următoarele două etape meciuri de totul sau nimic cu Sportul şi Pandurii.


5 luni au trecut de la ultimul succes al Universităţii Craiova în Liga 1, 2-1 la Urziceni, cu Unirea, meci disputat pe 1 noiembrie 2010


Ciucă s-a rupt
Fundaşul Mădălin Ciucă s-a accidentat în minutul 5, după ce a încercat să oprească o centrare a unui jucător al Astrei. Fotbalistul a încercat să devieze mingea, dar cînd a aterizat s-a lovit la genunchi. Primul diagnostic este entorsă la genunchi, dar fotbalistul va face investigaţii suplimentare pentru a afla cît de gravă este accidentarea.

Florin Costea huiduit
Florin Costea continuă conflictul cu suporterii. Atacantul oltenilor a fost apostrofat de fani în timpul meciului, iar acesta le-a răspuns nervos prin semne. Costea a fost fluierat de suporteri în momentul schimbării cu Firţulescu. Patronul Mititelu i-a luat apărarea: "L-au înjurat doi fraieri, doi terchea-berchea care nu sînt suporterii Craiovei. Trebuie să avem răbdare cu Florin, pentru că vine după o perioadă grea, are nevoie de meciuri".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.