Liga 1

Lăcătuş nu crede în planul lui Becali: "Nu vine nimeni să joace pe salariile propuse de el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 martie 2011

Fostul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, a vorbit despre situaţia echipei din Ghencea şi despre planul lui Gigi Becali de a schimba toată echipa în vară, urmînd să investească 15 milioane de euro în transferuri.

Fostul tehnician din Ghencea a spus că nu crede în planul lui Becali, pentru că jucătorii de valoare nu vor accepta să joace la Steaua pe salariul propus de patronul roş-albaştrilor.

"Gigi vorbeşte că vrea jucători de valoare, dar nu cred că e dispus să dea salariile pe care le cer jucătorii de valoare. El caută mereu un compromis, aşa nu se face performanţă.

Îmi pare rău de Burdujan că a ajuns în situaţia în care a ajuns. A prins o zi mai proastă şi a fost scos ţap ispăşitor. Steaua nu trebuie să se despartă de prea mulţi jucători în această vară. Ar fi o greşeală să se întîmple altfel", a spus Lăcătuş la televiziunea Sportro.

Fostul tehnician al echipei din Ghencea a vorbit şi despre şansele echipei din Ghencea de a ajunge iarăşi în grupele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa: "E foarte greu ca Steaua să se mai lupte pentru titlu sau pentru locul 2. Mi-aş dori să se întîmple, dar diferenţa e prea mare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.