Liga 1

Moldovenii o aşteaptă pe Steaua, dar nu cumpără bilete, fiindcă sînt prea scumpe!

Bănel şi colegii lui vor fi aşteptaţi de suporteri în Moldova, la amicalul cu Dacia Chişinău

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 martie 2011

Roş-albaştrii o vor întîlni sîmbătă pe Dacia Chişinău pe stadionul Zimbru, de 10.500 de locuri. Cel mai ieftin bilet e 12,5 lei româneşti, preţ pe care moldovenii îl consideră astronomic


Steaua provoacă entuziasm şi nervi la Chişinău. Nicoliţă şi colegii lui vor disputa sîmbătă un amical cu Dacia Chişinău, echipa de pe locul 2 din campionatul Moldovei, şi suporterii de acolo abia-i aşteaptă. Doar că îi sperie preţurile biletelor! Ele costă între 50 şi 200 de lei moldoveneşti, ceea ce înseamnă 12,5, respectiv 50 de lei româneşti. "Oamenii s-au obişnuit să intre gratis la meciurile din campionat, fiindcă în Moldova nu se plăteşte intrarea la meciurile de fotbal, în mod normal. Iar preţurile sînt, oricum foarte mari!", a explicat un jurnalist de la Chişinău.

Amicalul Dacia-Steaua se va disputa pe arena Zimbru, de 10.500 de locuri. Acelaşi stadion va găzdui a doua zi, duminică, meciul Zimbru-Poli Timişoara, dar moldovenii nu cred că tribunele se vor umple la vreunul dintre cele două jocuri, din cauza biletelor prea scumpe.

Meciul Stelei cu Dacia antrenată de Igor Dobrovolski, fostul star al "naţionalei" URSS, va avea loc sîmbătă, de la ora 17:00, iar Poli înfruntă Zimbru duminică, de la ora 18:00. Ambele vor fi transmise de televiziunea sport.ro şi vor fi live text pe www.gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.