Altele

Sabrerii români au avut o evoluţie modestă la Moscova. Vezi rezultatele!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 martie 2011

Echipa masculină de sabie a României, campioană mondială în 2009 şi medaliată cu bronz în 2010, s-a clasat doar pe locul cinci în cadrul Grand Prix-ului care s-a desfăşurat la Moscova, la sfîrşitul acestei săptămîni.

Rareş Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu şi Comin Hănceanu au trecut în optimi de reprezentanţii Kazahstanului, cu 45-21, apoi au fost învinşi în sferturile de finală de sabrerii din Belarus, cu 41-45. În partidele pentru locurile 5-9, România a trecut de Ungaria, cu 45-40 şi de SUA, cu 45-35. Competiţia a fost cîştigată de concurenţii din Rusia care i-au depăşit în finală pe germani, cu 45-30.

Nici la individual, tricolorii nu au avut evoluţii foarte bune. Cea mai bună performanţă a obţinut-o Florin Zalomir care s-a clasat pe locul 15, Tiberiu Dolniceanu a terminat pe 22, Rareş Dumitrescu a fost al 33-lea, în timp ce Cosmin Hănceanu a încheiat pe locul 85.
La sfîrşitul săptămînii, între 25-27 martie, componentele echipei de spadă vor participa la concursul de Grand Prix de la Leipzig, concurs în care vor avea loc probe atît la individual, cît şi cu echipa.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.