Box

Bute, sfătuit de canadieni: "Apucă-te şi învaţă engleza!" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 martie 2011

Lucian Bute şi-a apărat pentru a şaptea oară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, duminică dimineaţă, cînd l-a învins prin knock-out în runda a zecea pe Brian Magee.

Românul, care a obţinut 28 de victorii din tot atîtea posibile (23 prin KO), îşi doreşte ca în acest an să mai cîştige încă un titlu mondial la o versiune importantă. "Sînt pregătit să boxez împotriva oricui, la New York, Las Vegas sau în România...", a spus Bute. Acesta a adăugat că îşi doreşte să ajungă în America, să întîlnească cei mai puternici adversari: ”E visul oricărui pugilist. Îmi doresc să lupt în Madison Square Garden, în New York, la Las Vegas. Mă gîndesc să unific titlurile mondiale şi în curînd să am două centuri la gît.”

Chiar dacă este unul dintre cei mai populari sportivi din Canada, presa locală nu a întîrziat să îi atragă atenţia asupra unui aspect esenţial pentru viitoarele meciuri din America, acela de a învăţa limba engleză.

”Înainte să se pregătească pentru confruntările din SUA, Lucian Bute trebuie să muncească şi să-şi îmbunătăţească cunoştiinţele de limba engleză. Românul a fost înţelept atunci cînd a venit în Montreal şi a învăţat franceza. Acum are datoria faţă de cei de la Showtime să fie capabil să ofere un interviu, fără translator”, s-a scris în Gazetta Montreal.

Şi, dacă Bute speră să cucerească America, trebuie să vorbească engleza!”, au scris canadienii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.