Nationala

Selecţionerul Bosniei a studiat în detaliu trei dintre meciurile "tricolorilor" » Le e teamă de Deac!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi revine Mutu, selecţionerul Bosniei crede că pericolul e Deac, care a jucat două meciuri în acest sezon în Bundesliga. România joacă sîmbătă, 26 martie, contra Bosniei, de la 20:15, în direct la Pro TV şi liveTEXT pe GSP.RO.



Dacă lotul Bosniei s-a reunit aseară, selecţionerul Safet Susici a început demult pregătirea "şocului" cu "tricolorii" de la Zenica. El a dezvăluit cotidianului Dnevni List că a studiat deja "în detaliu trei dintre meciurile românilor", printre care şi amicalul cu Italia (1-1) de la Klagenfurt.

Concluziile lui? "Vom înfrunta o formaţie foarte bună, dar nu mai bună decît a noastră. Eu cred că echipa lor va arăta în proporţie de 80 la sută ca aceea folosită împotriva Italiei. De altfel, acesta e şi meciul de referinţă pentru mine în pregătirea partidei de sîmbătă", a spus Susici.

Tehnicianul bosniac e conştient că revenirea lui Mutu "va aduce un plus de calitate adversarului", dar românul care-l îngrijorează cel mai mult nu e "Briliantul": "Probleme mari ne poate crea Ciprian Deac. Nu prea joacă la Schalke, dar echipa crede-n el. E rapid, tehnic, dominant pe flancul stîng. Trebuie să fim atenţi la el!". Numai că Deac a strîns doar 149 de minute pe gazon la Schalke în acest sezon!


4 puncte şi-a propus Susici din întîlnirile cu "tricolorii": "Dacă le obţinem, sîntem 80 la sută calificaţi"

5 meciuri a jucat Deac în actualul sezon la Schalke: 3 în Ligă şi două în Bundesliga



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.