Nationala

Bosniacii de la Oţelul vor ţine sîmbătă cu echipe diferite » Grahovac: "Hai, România!" Sipovici: "Bate Bosnia!"

Articol de Gabriel Berceanu  —  marţi, 22 martie 2011

Portarul liderului susţine că e fanul "tricolorilor", fiindcă se simte discriminat de forul de la Sarajevo: "Nu mă convoacă pentru că sînt sîrb, iar musulmanii controlează federaţia"



Fundaşul liderului Ligii I, Enes Sipovici, crede într-o victorie cu 1-0 a bosniacilor, despre care spune că sînt mai experimentaţi: "Deşi toţi ne temem de revenirea lui Mutu, poate n-o să joace ca la Fiorentina! La ora actuală sîntem mai buni. Avem jucători excepţionali, cum e Dzeko, atacantul complet".

Surprinzător, portarul Grahovac va fi suporterul românilor: "Vreau să bateţi cu 2-0. Eu nu sînt convocat pentru că sînt sîrb, iar federaţia e controlată de musulmani. Sînt portarul liderului din România, iar ei nu mă vor!".


"Vom fi suspendaţi"
Cît priveşte suspendarea UEFA pe care o riscă Ibisevici şi compania, amîndoi sînt siguri că trupa lui Susici nu va termina aceste preliminarii. "Federalii din Bosnia nu prea au treabă cu fotbalul, aşa că nu vor ajunge la o înţelegere", e de părere Sipovici. Grahovac completează: "Politica va ucide fotbalul. La echipă sînt chemaţi doar musulmani. La Misimovici, singurul sîrb din lot, nu renunţă pentru că e indispensabil. Vom fi suspendaţi!".


"Deşi Bosnia are jucători care pot decide un meci, Pjanici, la loviturile libere, sau Dzeko, în faţa porţii, cred că va pierde. Susici nu-i pune în valoare, preferă baloanele lungi şi forţa, în locul unui joc de pase"
Branko Grahovac, portar Oţelul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.