Tenis

Salsa cu Nadal şi Djokovici « Vezi imagini incredibile cu cei doi jucători la Bogota!

+6 Foto
Djokovici și-a etalat talentul la dans. foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 March 2011

La o zi după ce au jucat în finala turneului de Masters de la Indian Wells, Novak Djokovici şi Rafael Nadal au făcut spectacol în cadrul unui meci demonstrativ care a avut loc la Bogota.

Sub privirile a peste 14.000 de spectatori, primii doi jucători din topul mondial au făcut spectacol în capitala Columbiei. Atît Nadal, cît şi Djokovici au demonstrat încă o dată de ce sînt cei mai buni tenismeni din lume, lovind din toate colţurile terenului, servind din cele mai ciudate poziţii.

Dacă la Indian Wells, sîrbul s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-2, de această dată victoria i-a revenit lui Nadal care, datorită unui serviciu îmbunătăţit, a cîştigat în minimum de seturi, 7-6 (5), 6-3.

Cei doi sportivi s-au distrat pe cinste şi au reuşit să creeze o atmosferă incendiară atunci cînd, înainte de meci, şi-au arătat talentul la dans alături de o frumoasă columbiancă. În plus, Djokovici şi-a etalat şi calităţile vocale şi cele de comic.

Sînt foarte fericit. Pînă acum nu vizitasem Columbia, o ţară despre care toată lumea mi-a spus că este fantastică. Şi aşa este”, a spus Nadal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.