Liga 1

Mansour revine în primul "11" după 6 luni de absenţă!

Mansour e apt de joc după 6 luni de absenţă

Articol de Adrian Bucur  —  marţi, 22 martie 2011

Senegalezul, care a suferit o ruptură de ligamente pe 22 septembrie, va fi titular în meciul din Moldova cu Zimbrul Chişinău


Guye Mansour (26 de ani) va face cuplu în atacul Timişoarei cu Nikolici, în partida de duminică, împotriva moldovenilor de la Zimbru Chişinău. Senegalezul revine în teren după 6 luni de absenţă, cauzată de o ruptură de ligamente în partida de Cupă cu Juventus Bucureşti din 22 septembrie 2010, scor 3-1. "A fost cea mai neagră perioadă din cariera mea", s-a confesat jucătorul.

Se întoarce şi Curtean!
Azi, la antrenamentul de dimineaţă, antrenorul Dusan Uhrin a testat o formulă în care s-au regăsit în special jucători care au evoluat mai puţin în campionat, între care şi Curtean. Şi el o victimă a unui meci de Cupă, 5-4 (d.p.) cu Voinţa Sibiu, cînd a suferit, ca şi Mansour, o ruptură de ligamente. "E la 80 la sută din capacitate", a spus despre el Dusan Uhrin. Mijlocaşul va evolua, însă, cu Zimbru, într-o linie de mijloc din care mai fac parte Popovici, Tameş şi Rocha.

Cum va arăta Poli la Chişinău
Lepmets - Scutaru, Burca, Krejci, Ignjatijevici - Popovici, Curtean, Tames, Rocha - Mansour, Nikolici

Se vînd bilete!
Amicalul cu Poli, programat duminică, de la ora 18:00, e considerat unul de lux de către moldoveni. Aceştia au pus în vînzare tichete, la preţuri între 50 şi 200 de lei moldoveneşti, şi mizează pe un stadion plin la partida cu vicecampioana României, "care a făcut senzaţie în Liga Campionilor, eliminînd campioana Ucrainei, Şahtior Doneţk.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.