Nationala

Nu ne merge bine cînd sîntem arbitraţi de spanioli în meciurile oficiale » O victorie în 25 de ani!

Fernando Vitienes va conduce la centru partida Bosnia - România, de sîmbătă, ora 20:15, în direct la Pro TV şi liveTEXT GSP.RO

Articol de Gabriel Berceanu  —  miercuri, 23 martie 2011

Din '85 pînă în prezent, brigăzile iberice au condus 7 partide disputate de "tricolori" în preliminarii sau la un turneu final: un singur succes, cu Belarus, şi o înfrîngere istorică, 2-5 cu Danemarca, pe nisipul de pe vechiul "Lia Manoliu"


Meciul crucial de la Zenica, programat pe 26 martie, de la 20:15, în direct la Pro Tv şi liveTEXT GSP.RO, va fi condus de spaniolul Fernando Vitienes, o delegare care a adus optimism în tabăra noastră, pe considerentul că brigada vine din fieful lui Angel Maria Villar, preşedintele federaţiei iberice şi şeful arbitrilor la UEFA, amicul lui Mircea Sandu.


Statistica arată însă că, în ultimii 25 de ani, "tricolorilor" nu le-a mers bine cînd au fost arbitraţi de spanioli în partide oficiale: 7 meciuri în preliminarii sau la un turneu final, din 1985 şi pînă azi. Din păcate, nu ne putem lăuda decît cu o victorie, şi aceasta datînd de acum două decenii! Mai mult, în întîlnirile disputate începînd cu 2000, am primit, în medie, 3 cartonaşe galbene pe meci, cînd la centru s-au aflat spanioli.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.