Liga 1

Meszaros, ex-antrenor «U» Cluj: "Oficialităţile oraşului au pus presiune ca titlul să fie al CFR-ului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 martie 2011

Fostul antrenor principal al Universităţii Cluj, Alpar Meszaros, a făcut dezvăluiri incendiare cu privire la celebrul caz "Valiza" şi la meciul U Cluj - CFR Cluj, jucat pe data de 7 mai 2008 . Interogat de cinci ori de DNA, tehnicianul a povestit că oficialii clujeni au făcut numeroase presiuni pe conducerea echipei de la acea vreme ca să piardă în meciul cu rivala din oraş, pentru că titlul trebuia să ajungă la Cluj.

"Conducerea oraşului a pus presiune pe Toni Doboş. Ceva în genul: «o echipă din Cluj trebuie să cîştige campionatul!» Sincer, numai în pielea lui Toni să nu fi fost în zilele acelea", a povestit Meszaros pentru floresti-gilau.ro.

Universitatea a pierdut cu 0-1 acea partidă, după un gol marcat din penalty, iar CFR Cluj a cîştigat atunci primul titlu de campioană.

Fostul tehnician al lui U Cluj a mai dezvăluit că a fost urmărit zile la rînd de procurorii DNA, dar a aflat despre acest lucru abia cînd a fost chemat să dea declaraţii.

"Am fost chemat la DNA de 5 ori. Erau foarte bine informaţi. Mi-au spus: «Domnule Meszaros, vă rugăm să spuneţi tot ce ştiţi, nu de alta însă dumneavoastră aţi stat în cantonament la Hotelul Rimini la camera 5, iar noi eram cazaţi la camera 6!» Iţi dai seama că ştiau şi de cîte ori am fost la toaletă!"

Citeşte AICI interviul integral cu Alpar Meszaros!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.