Stranieri

Chivu e vioara a doua în derby della Madonnina » Italienii îl preferă pe Thiago Silva

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 25 martie 2011

Cu 8 zile înaintea partidei-scudetto Milan - Inter, Corriere dello Sport face o comparaţie post cu post. Doar 33,5% dintre fani au votat cu stoperul român


Accidentarea lui Chivu a făcut valuri şi în Italia, căpitanul "naţionalei" fiind incert şi pentru derbyul Milan - Inter, ce poate decide titlul în Serie A. Pînă pe 2 aprilie însă se poate reface, iar fanii au timp să-şi voteze preferaţii pe site-ul "Corriere dello Sport", comparaţia făcîndu-se post cu post.

Pagina online a cotidianului peninsular propune astăzi duelul direct dintre Thiago Silva şi fundaşul român. Chivu a strîns numai o treime dintre cele peste 800 de voturi, fanii alegîndu-l pe brazilian.

"Chivu este un mare fundaş central şi are dreptate cînd susţine că se simte mai bine ca stoper decît în stînga. S-a adaptat ca apărător lateral, dar în condiţiile în care absenţei lui Samuel şi a suspendării lui Lucio, românul (dacă va scăpa de problemele medicale) va rămîne pe postul unde a jucat cu Lecce, partidă în care a fost cel mai bun de pe teren. El şi Thiago Silva au acelaşi simţ al poziţionării, aceeaşi abilitate în a ocupa spaţiile şi a porni acţiunile, aceeaşi forţă fizică. Diferă însă stilul. Chiar şi controlul nervos. Cu Thiago Silva stai liniştit, cu românul ceva mai puţin".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.