EURO 2012

Ţara Galilor - Anglia » Duelul tinerelor speranţe

Jack Wilshere, în acţiune pentru selecţionata Angliei Foto: Reuters

Articol de Adrian Sitaru  —  vineri, 25 martie 2011

Tinerele vedete ale lui Arsenal vor fi faţă în faţă în meciul dintre Ţara Galilor şi Anglia, în direct pe Dolce Sport, de la ora 17.


Mâine după-amiază pe Millenium Stadium din Cardiff, ultima clasată din grupa G, Ţara Galilor, va încerca să ţină piept vecinului şi rivalului istoric, Anglia.

Selecţionata lui Fabio Capello este pe locul 2 în grupă, cu 3 puncte în urma liderului Muntenegru şi cu un meci mai puţin disputat. Noutatea în tabăra engleză este repunerea în drepturi a fostului căpitan, John Terry. După accidentarea căpitanului şi vice-căpitanului actual, Rio Ferdinand respectiv Steven Gerrard, Capello a ales ca John Terry să redevină liderul echipei din teren. Anul trecut, jucătorul lui Chelsea pierduse banderola după un scandal cu fostul său coechipier de la Chelsea, Wayne Bridge.

Însă principalul punct de atracţie va fi lupta dintre Aaron Ramsey şi Jack Wilshere. Amândoi înregimentaţi la Arsenal, primul împrumutat la Cardiff City pînă la finalul sezonului. Amândoi joacă în centrul liniei mediene, amândoi au avut sezoane remarcabile pînă acum. Dacă englezul Wilshere (19 ani) are mai multă expunere, jucînd cu tunarii în Liga Campionilor şi făcînd o figură frumoasă chiar dacă echipa sa a pierdut calficarea contra Barcelonei, galezul Ramsey (20 de ani) vine puternic din urmă, prima dovadă fiind faptul că va purta în premieră banderola pentru echipa sa în meciul de mîine.

O veste proastă de ultim moment pentru gazde este pierderea lui Gareth Bale. Extrema celor de la Tottenham, care a făcut furori în actualul sezon al Ligii Campionilor contra lui Inter, s-a accidentat si va fi indisponibil pentru meci.


Echipele probabile:

Ţara Galilor: Hennessey - Eardley, J Collins, Williams, Gunter - Crofts, Ramsey (c), Ledley, Vaughan - Bellamy, Morison


Anglia: Hart - Johnson, Terry (c), Lescott, Cole - Lennon, Lampard, Wilshere, Young - Carroll, Rooney


Pentru acest meci, Sportingbet oferă următoarele cote:

8.00 este cota oferită pentru un gol marcat de Aaron Ramsey

6.00 este cota oferită pentru un gol marcat de Jack Wilshere

Pentru a paria si a beneficia de bonusul de 200 de lei, click aici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.