Nationala

FOTO » "Tricolorii" se antrenează la această oră, dar fără Mutu şi Chivu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 martie 2011

UPDATE // Prezent la Zenica alături de echipa naţională, Mircea Rădulescu, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, a dat asigurări că atît Mutu cît şi Chivu vor juca în meciul de mîine seară al naţionalei.

"Mutu şi Chivu au rămas la hotel pentru a se odihni. Răzvan le-a pregătit un program special. Dar mîine vor reveni la pregătire şi cred că vor juca. Avem nevoie ca toţi jucătorii să fie pregătiţi 100% din punct de vedere fizic", a spus Mircea Rădulescu la GSPTV.


VEZI MAI JOS FOTO DE LA ANTRENAMENT!
---

Echipa naţională a României desfăşoară la această oră antrenamentul oficial înaintea partidei cu Bosnia, din preliminariile Campionatului European din 2012. 

Informaţia furnizată de gsp.ro, conform căreia Adrian Mutu şi Cristi Chivu vor fi menajaţi, se confirmă, cei doi nefiind pe teren alături de colegi.

O decizie în privinţa utilizării lor în meciul cu Bosnia se va lua mîine, în funcţie de starea lor de sănătate, cele mai mare şanse de a fi pe teren avîndu-le Mutu.

Victor Becali a comentat lipsa celor doi jucători de la antrenamentul din această seară: "Dacă ei nu se anternează nici azi înseamnă că situaţia e gravă. Fără Mutu şi Chivu, şansele noastre scad extrem de mult"

Bosnia - România are loc mîine, de la 20:15, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Rămîi pe gsp.ro pentru a afla informaţii în timp real de la Zenica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.