Liga 1

Bănel s-a accidentat şi ratează amicalul Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 martie 2011

După Ricardo, care a suferit o dublă entorsă în meciul cu Vaslui, la gleznă şi la genunchi, ieri, Steaua s-a mai ales cu o problemă medicală. Bănel Nicoliţă a suferit o uşoară entorsă la gleznă şi s-a decis să nu mai facă deplasarea la Chişinău pentru amicalul de azi cu Dacia.


Ameninţare cu bombă înainte de decolare
Steaua a plecat aseară la Chişinău la bordul unui charter. Înainte ca delegaţia roş-albaştrilor să ajungă la Otopeni, în aeroport a fost dată o alarmă de bombă după ce s-a găsit un pachet pe care scria "bombă". S-a dovedit în cele din urmă că e o alarmă falsă, iar avionul Stelei a decolat fără probleme.


INBOX
- Steaua a stabilit şi programul deplasării la Timişoara, pentru meciul cu Poli. Va merge cu un avion charter cu o zi înainte, adică de vinerea viitoare, şi va reveni în Bucureşti în seara de după joc.
- Şefii roş-albaştrilor au anunţat că fanii pot cumpăra online bilete pentru derby-ul cu Oţelul, din 13 aprilie. Preţurile: 10 lei la peluze, 20 de lei la tribuna a II-a, 25 de lei la tribuna I şi 50 de lei la tribuna 0.
- Emeghara şi Eugen Baciu n-au fost incluşi în lotul ce a făcut deplasarea la Chişinău, fiind lăsaţi să joace pentru echipa secundă în meciul de la Brăila, programat azi, de la 11:00 în Seria B1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.