Liga 1

Rapidul, chemat în instanţă » La judecată pentru Elinton!

Andrade e şi acum în lotul lui Marseille, fiind rezerva lui Mandanda

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Impresarii care l-au adus pe goalkeeper-ul Elinton Andrade în Giuleşti au dat în judecată Rapidul, revendicînd 60.000 de euro de la Copos



Rapidiştii au datorii de pe urma lui Elinton Andrade la aproape 4 ani de cînd portarul a fost transferat în Giuleşti! Agenţii care au intermediat transferurile brazilianului în Grant şi apoi la Marseille, românul Mugurel Ilisei şi italianul Claudio Mossio, s-au adresat de curînd instanţelor civile din cauză că George Copos nu le-a plătit nici pînă acum comisioanele prevăzute în contracte. "Anterior ne-am adresat FIFA, însă cei de-acolo ne-au sfătuit să acţionăm în civil pentru că aşa a fost întocmit contractul", a precizat Ilisei.

Andrade a semnat cu rapidiştii în vara lui 2007, ca fotbalist liber. Copos trebuia să plătească un comision de 50.000 de euro impresarilor, însă a achitat numai jumătate. După două sezoane în Giuleşti, portarul sud-american s-a transferat la Marseille contra a 250.000 de euro, iar patronul rapidist a mai rămas dator agenţilor cu un comision de zece la sută din totalul sumei de transfer. La aceşti bani se adaugă şi penalizări, datoria totală însumînd 60.000 de euro.


"Dinu Gheorghe este un om fără cuvînt! Am luat legătura cu el, şi-a dat acordul să ne întîlnim ca să încercăm să rezolvăm problema, însă la ora stabilită nu şi-a mai făcut apariţia"
Mugurel Ilisei, agentul lui Andrade


36 de apariţii în tricoul alb-vişiniu a strîns Andrade în perioada 2007-2009

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.