Nationala

Săpunaru a ratat meciul de aseară din cauza unei enterocolite » A slăbit 3,5 kilograme

Articol de Viorel Tudorache  —  duminică, 27 martie 2011

Fundaşul dreapta de la FC Porto n-a putut juca din cauza unei enterocolite puternice, care i-a provocat diaree. România a pierdut cu 2-1 în faţa Bosniei.



Răzvan Lucescu a mai primit o lovitură în dimineaţa jocului. Medicul Pompiliu Popescu l-a anunţat pe selecţioner că pe lîngă Chivu, nici Săpunaru nu poate evolua. Fundaşul de 26 de ani s-a trezit cu probleme la stomac din cauza enterocolitei care începuse să-l sîcîie încă de marţi.


Rămîne pentru Luxemburg
Apropiaţii "tricolorului" au povestit pentru GSP: "Îi bolborosea rău de tot burta şi făcea scaune apoase. Vineri se simţea mai bine, era convins că va putea juca, dar în dimineaţa meciului i-au revenit simptomele. A avut şi stări de vomă. Îi pare rău că n-a putut fi pe teren! A slăbit trei kilograme şi jumătate. Luni, la reunirea lotului, era sănătos. Cristi rămîne şi pentru meciul cu Luxemburg".

Săpunaru a fost diagnosticat încă de acum şase zile cu enterocolită, motiv pentru care n-a putut termina şedinţa de pregătire de marţi şi a lipsit de la antrenamentul de miercuri. Cu aceleaşi probleme s-au mai confruntat Alexa şi Alexe. În general, enterocolita se face de la alimentaţie. "Tricolorii" au fost lăsaţi liberi seara, luni şi marţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.