Nationala

GALERIE FOTO Mulţumim, domnule preşedinte Mircea Sandu :D

Articol de Viorel Tudorache  —  luni, 28 martie 2011

Cu aproximativ o oră înaintea conferinţei de presă de la hotelul în care sînt cazaţi tricolorii pentru meciul România-Luxemburg, de marţi seară, 20:45, maşina de teren trimisă de Antena1 şi GSP TV pentru a transmite evenimentele din aceste zile a alunecat în şanţ!

Din cauza ploii abundente căzute în ultimele două zile, FLY-ul a derapat la un moment dat şi a intrat cu roata dreapta faţă într-un şanţ de aproximativ 0,5 metri, din care nu ar fi avut cum să iasă fără ajutor. Şoferul autocarului care îi transportă pe tricolori în Bacău şi Piatra Neamţ a adus mai multe lemne cu ajutorul cărora să poată fi făcut un fel de punte, iar Ionuţ Lupescu ofiţerul de presă Sorin Cojocaru şi, mai ales, Mircea Sandu au venit cu idei legate de manevrele care ar trebui să fie efectuate pentru scoaterea maşinii.

Nu de alta, dar exista riscul ca GSP TV să nu mai transmită în direct conferinţele de presă (sic) la care au participat Gabi Torje, respectiv Răzvan Lucescu ;)

După mai multe de 20 de minute de chinuială, maşina a revenit cu toate cele patru roţi pe asfalt şi, spre bucuria şoferului, nu există nici pagube materiale.

România-Luxemburg se dispută marţi, de la  20:45, în direct la TVR1 şi Radio România Actualităţi, liveTEXT GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.