Nationala

Antrenamentul "tricolorilor" s-a încheiat într-un cor de fluierături

Articol de Viorel Tudorache  —  luni, 28 martie 2011

UPDATE// Autocarul echipei "naţionale" a părăsit incinta stadionului într-un cor de huiduieli şi înjurături. Nu au existat incidente, tricolorii deplasîndu-se spre hotel escortaţi de maşinile poliţiei.

UPDATE// Antrenamentul tricolorilor s-a încheiat, jucătorii s-au dus la vestiare. Tamaş a rezistat pe toată durata şedinţei de pregătire, fără a da semne că ar resimţi accidentarea din partida de la Sarajevo. Totuşi, zeci de suporteri îi aşteaptă pe fotbalişti la porţile stadionului, aceştia fiind sub stricta supraveghere a forţelor de ordine.

UPDATE // Jucătorilor le-a revenit zîmbetul pe buze, în timpul antrenamentului aceştia glumind şi avînd un tonus bun. Şocul înfrîngerii de la Zenica a durat mai puţin de două zile, elevii lui Răzvan Lucescu fiind binedispuşi în această seară.

UPDATE // Cu toate că stadionul municipal din Bacău este încercuit de forţele de ordine, cîţiva suporteri au reuşit să înşele vigilenţa jandarmilor şi să se apropie de porţile de acces de la peluză. Aceştia au început să îl înjure pe selecţioner şi pe jucători, tricolorii fiind surprinşi de cele întîmplate.

UPDATE // Aşa cum GSP.RO a anunţat încă de la prînz, Tamaş va forţa în această seară pentru a vedea dacă poate evolua în partida  cu Luxemburg. Fundaşul român a suferit o întindere la coapsa dreaptă şi nu se ştie dacă va fi folosit de Răzvan Lucescu.

 

UPDATE // La porţile stadionului din Bacău s-au strîns cîteva zeci de suporteri care sînt dezamăgiţi că nu li se permite accesul la antrenamentul tricolorilor. Totuşi, în tribune sînt prezenţi părinţii lui Răzvan Raţ.

 

Gabi Tamaş îşi doreşte foarte mult să joace marţi seară şi face eforturi pentru a fi pe teren. La antrenamentul de diseară, programat pînă la urmă de la 18:30, Gabi Tamaş va forţa pentru a vedea dacă muşchiul ţine. În cazul în care va continua să resimtă dureri, jucătorul va pleca din cantonament, aşa cum s-a întîmplat şi cu Chivu în această dimineaţă, după ce a fost clar că nu poate evolua.

"Am o întindere uşoară, dar nu este axclus să fiu pe teren dacă antrenorul are nevoie de mine. Văd diseară dacă mai are sens să stau sau plec acasă", a precizat jucătorul care la Zenica a purtat banderola de căpitan.

Dimineaţă, tricolorii au avut program de voie, Săpunaru, Goian, Torje şi Ropotan, de exemplu, jucînd rummy în holul hotelului de lîngă Bacău, acolo unde naţionala este cazată.

Dacă presa va avea voie să stea în primul sfert de oră la antrenamentul oficial din această seară, suporterii nu mai pot pătrunde în tribune. Stafful a anunţat în jurul orei 14:00 decizia de a nu mai permite accesul publicului, fără a preciza dacă are vreo legătură cu atitudinea avută de fani duminică seară, tot pe stadionul din Bacău, cînd i-au criticat virulent pe unii dintre jucători.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.