Liga 1

Întrebare pusă lui Boştină: "Tu chiar eşti accidentat sau nu vrei să joci cu Dinamo?"

Gabriel Boştină

Articol de Dan Brie  —  marţi, 29 martie 2011

Căpitanul Gabi Boştină (33 de ani) e refăcut după ruptura musculară ce l-a ţinut pe tuşă la Galaţi. Ieri, s-a antrenat normal cu echipa şi se declară gata să joace în partida de vineri, contra fostei sale echipe, Dinamo (20:30, Antena 1 şi live-text gsp.ro), dar e posibil să nu fie folosit de antrenorul Ionuţ Badea.

Jucătorul a avut o discuţie cu fanii, care i-au cerut explicaţii legate de probabil sa absenţă de pe teren, în condiţiile în care de la "U" vor lipsi alţi doi ex-dinamovişti, Păcurar şi Adrian Cristea.

"Nu vreţi să jucaţi, ce se întîmplă? Tu chiar eşti accidentat?" a fost chestionat Boştină, bănuit că nu vrea să fie în teren contra "cîinilor". "Cel mai mult îmi doresc să joc împotriva lui Dinamo! Eu n-am venit aici să stau pe margine. Nu mă ajută nici pe mine şi nu-i foloseşte nici echipei. Cine crede că stau intenţionat pe tuşă greşeşte. Vreau să fiu din nou servantul perfect pentru Claudiu", a completat Gabi Boştină.

În tur, mijlocaşul i-a oferit 5 pase decisive doar lui Cl. Niculescu. Mijlocaşul a jucat în 74 de meciuri pentru Dinamo, între 2007 şi 2010.


8 pase decisive a dat în turul campionatului Gabriel Boştină

2 goluri a marcat Cl. Niculescu în meciul din tur, cînd clujenii au cîştigat cu 4-3 în "Groapă"

Alţi doi "răniţi"
Mijlocaşul Nasser Menassel a acuzat ieri probleme la genunchi, dar speră să poată juca împotriva lui Dinamo. "Mă doare, nu ştiu ce s-a întîmplat", i s-a plîns francezul medicului. Şi Machado s-a antrenat cu dureri ieri, cînd i s-a redeschis o rană cauzată de gheată. Brazilianul spune că va juca vineri, "chiar dacă pun trei staturi de leucoplast".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.