Nationala

THIS IS SPARTA! Am transmis împreună cu voi un alt fel de România-Luxemburg! :D

Răzvan Lucescu, Leonidas al României

Articol de Daniel Şendre  —  marţi, 29 martie 2011

Răzvan Lucescu a pregătit o tactică extrem de ofensivă contra Luxemburgului, acesta schimbînd şase jucători faţă de meciul cu Bosnia.

Cu exceptia apărării şi a atacului, toate celelalte compartimente au suferit modificări majore. De la un 4-4-2 defensiv, Lucescu Jr. a treacut la un 1-4-5 mega ofensiv, cu cinci vîrfuri de lance care au atacat furibund armata de ospătari luxemburgheză.

În acest sens, în cursul dimineţii FRF a trimis urgent noi convocări, în cantonamentul naţionalei sosind Gerard Butler împreună cu alţi trei colegi de platou din filmul "300" - plus Russell Crowe, celebru pentru rolul sau din "Gladiatorul". "At my signal , unleash hell", i-a scris Razvan pe telegrama de convocare.

Tricolorii au evoluat totuşi în sistemul 4-2-3-1, cu o mare surpriză la mijloc, acolo unde a fost itularizat în premieră Ogică. "Acum depindem şi de noroc", şi-a argumentat selecţionerul decizia. "N-are el echipă, dar a mai jucat."

Iată echipa care din păcate a pierdut cu 3-1:

Pantilimon - Săpunaru, Tamaş, Gardoş, Ogică -  Deac, Florescu - Russel Crowe, Gerard Butler, Adrian Mutu - Marica.

THIS IS SPARTA! ROMANIA SPARTA.

Mai jos ai comentariul liveTEXT al meciului. Click să vezi cum au luptat băieţii ca niciodată! Dar cum au pierdut ca-ntotdeauna. Heh...

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.