Nationala

În ce hal am ajuns! Luxemburghezii: "A venit momentul să batem România"

Colaborarea dintre Răzvan Lucescu şi Adrian Mutu nu ne-a ajutat cu nimic contra Bosniei

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 29 martie 2011

Evoluţia bună din meciul cu Franţa, de vineri, şi eşecul României la Zenica le-a dat curaj luxemburghezilor înaintea partidei din această seară de la Piatra Neamţ, liveTEXT pe GSP.ro şi transmis pe TVR 1 şi Radio România Actualităţi.

Public, selecţionerul Luc Holtz a spus că "întîlnim marţi o mare naţiune fotbalistică". În spatele uşilor închise, jucătorilor săi şi jurnaliştilor luxemburghezi le-a servit cu totul altceva: "Noi venim după un joc bun contra francezilor şi vom intra pe teren cu un moral foarte ridicat. Românii, în schimb, sînt încă în stare de şoc în urma eşecului din Bosnia. În plus, ei ca şi echipă se găsesc pe o curbă descendentă. De aceea cred că avem o şansă mare să punctăm".

Socotelile lui Holtz sînt simple: "Fizic sîntem la acelaşi nivel cu românii. Iar dacă evoluăm măcar la fel de bine ca în faţa Franţei n-avem cum pierde la Piatra Neamţ. Am fost la Zenica în tribună şi am văzut că echipa lui Răzvan Lucescu are mari probleme în defensivă la fazele fixe. Trebuie să profităm şi noi, la fel cum au făcut-o bosniacii".

Luxemburghezii sînt încurajaţi şi de faptul că "românilor le lipsesc doi dintre fundaşii centrali cu mare experienţă, Tamaş şi Chivu", dar şi de un alt aspect: "Mutu şi Marica nu au benzină pentru mai mult de-o repriză. La Zenica au fost un pericol pentru adversar doar în prima parte".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.